Algemene Voorwaarden1. AL ONZE PRIJZEN ZIJN INCL. 21% BTW

2. WIJ HANTEREN VASTE PRIJZEN.

3. .RUILEN VAN UW AANKOOP OF TERUGGAAF VAN GELD OP PRODUCTEN UIT DE WINKEL IS NIET MOGELIJK.

4. VRIJWEL AL ONZE PRODUCTEN, ZOWEL IN DE WINKEL ALS OP ONZE WEBSITE ZIJN VINTAGE OF ANTIEKE SPULLEN EN KUNNEN EVENTUEEL ENIGE GEBRUIKSSPOREN HEBBEN. DIT IS DE CHARME VAN ONZE PRODUCTEN, MAAR VERWACHT DUS GEEN NIEUWSTAAT. BEKIJK UW PRODUCT VOOR AANSCHAF GOED. WIJ GEVEN GEEN GARANTIE OP ZICHTBARE GEBREKEN OF GEBRUIKSSPOREN. PRODUCTEN OP ONZE WEBSITE PROBEREN WIJ ZO GOED MOGELIJK TE BESCHRIJVEN (OOK EVENTUELE GEBREKEN OF BESCHADIGINGEN) EN TE FOTOGRAFEREN. KLEUREN OP DE AFBEELDINGEN KUNNEN WAT AFWIJKEN VAN DE WERKELIJKHEID. U KUNT ONS ALTIJD OM AANVULLENDE INFORMATIE VRAGEN VOORDAT U BESLUIT TOT AANSCHAF. ALS U GEEN NADERE INFORMATIE OPVRAAGT, GAAN WIJ ERVAN UIT DAT U INSTEMT MET DE STAAT WAARIN HET ARTIKEL VERKEERT ZOALS BESCHREVEN.

5. DE PRODUCTEN OP ONZE WEBSITE WORDEN OOK AANGEBODEN IN DE WINKEL. HEEFT U INTERESSE IN EEN PRODUCT OP ONZE WEBSITE? NEEMT U DAN VIA HET CONTACTFORMULIER OP DE WEBSITE CONTACT MET ONS OP. WIJ CHECKEN DAN ALLEREERST OF HET NOG BESCHIKBAAR IS EN LATEN U DIT ZO SPOEDIG MOGELIJK WETEN. HEEFT U VRAGEN OVER HET PRODUCT, DAN KUNT U DEZE PER EMAIL AAN ONS STELLEN. NADERE AFSPRAKEN OVER OPHALEN, BEZORGEN OF VERZENDEN WORDEN EVENEENS PER MAIL MET U GEMAAKT.

6. BIJ VERZENDING/BEZORGING KOMEN DE KOSTEN DAARVAN VOOR REKENING VAN KOPER. VOORAF MAKEN WIJ AFSPRAKEN MET U OVER DE WIJZE VAN VERZENDING/BEZORGING EN DE KOSTEN DAARVAN.

7. BIJ VERZENDING PAKKEN WIJ ONZE PRODUCTEN ZORGVULDIG IN. WIJ LATEN U WETEN WANNEER WIJ HET PAKKET VERZENDEN EN U ONTVANGT ALTIJD EEN VERZENDBEWIJS VAN ONS.

8. WIJ VERZENDEN PAS NADAT WIJ EEN BEWIJS VAN BETALING HEBBEN ONTVANGEN.

BENT U OP ZOEK NAAR IETS EN ZIET U HET NIET IN ONZE WINKEL OF OP ONZE WEBSITE? VRAAG HET ONS. IN ONZE LOODS HEBBEN WE NOG VEEL MEER SPULLEN EN MISSCHIEN HEBBEN WE DAAR WAT U ZOEKT.