Vreemde vogel

Van KLOFFIEHAARLEM ontvingen we deze foto van de ‘Vreemde vogel’ van Jacqueline Schäfer, die hij deze week bij Ne9en Levens kocht. Het beeld heeft een mooie plek in de boekenkast gekregen. 👍🏻Dank voor de foto! 

Tuin

De afgelopen dagen werd bijna alles uit de etalage verkocht. We vulden dus weer aan met onder andere deze tuinbeelden. Ook leuk voor deco in de tuin of op balkon zijn de oude vogelkooitjes. 

Vriendin

Het linker beeld ging gisteren de winkel in en werd meteen gekocht. Deze leuke foto ontvingen we van een tevreden klant. Ze schreef: ‘Zooo blij met m’n nieuwe vriendin.’ Wat past ze leuk bij het andere beeld! Dank voor de foto!

Vanaf morgen

Tijdens de Pinksterdagen hebben we weer leuk ingekocht! Alles staat al in de winkel dus vanaf morgen te koop. Veel mensen weten ons te bereiken via Instagram, Facebook of de website. Zie je iets leuks, vraag het ons en we reserveren het voor je.

Blij mee

Deze foto ontvingen we van een klant die deze twee prachtige lijsten met vogelprenten bij ons had gekocht. Ze schreef: ‘Blij mee!!!!’ Leuk om te zien dat ze al direct een plekje hebben gekregen en dank voor de foto!

Website

De afgelopen twee weken hebben we in de winkel zo’n 100 foto’s gemaakt van heel veel spullen. En dit was de laatste 😅 Binnenkort wordt onze website ververst en zijn al deze foto’s te zien in de verschillende rubrieken. www.negen-levens.nl

Verzameling

Hoe leuk is dit; een verzameling kleine lijstjes met oude prentjes aan je wand. Combineer alles wat je zelf leuk vindt tot één geheel. Heel eclectisch!

Verrassing

Als we gaan inkopen is het altijd weer een verrassing wat er op ons pad komt. Afgelopen zondag vonden we deze items, waaronder een vintage bureaulampje, oude Franse ABC-schoolplaten, 2 ‘design’ kinderstoeltjes, een muziektafeltje en nog wat leuke spulletjes. Woensdag staat alles in de winkel.